اشتراک گذاری

راهنمای خرید دوربین عکاسی

اگر قصد خرید دوربین عکاسی دارید و نمی دانید که از بین مدل های متنوع این محصول، کدام یک برای شما کاربردی تر است، پیشنهاد می دهیم ادامه مقاله پیش رو را از دست ندهید. راهنمای  خرید دوربین به شما کمک می کند که مناسب ترین مدل را با توجه به نوع کاربری و بودجه خود خریداری کنید.

اگر در زمینه انتخاب دوربین اطلاعات کافی نداشته و با مدل های مختلف این دستگاه آشنا نباشید، درصد خطا بالا رفته و ممکن است از خرید خود پشیمان شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط خرید دوربین عکاسی هم می توانید با نمایندگی کانن مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید.

خرید دوربین عکاسی کنون

معیارهای خرید دوربین عکاسی کانن

برای خرید هر دستگاه الکترونیکی، باید به یک سری ویژگی ها و معیارها توجه کنید. در مورد دوربین، این معیارها شامل قابلیت های دستگاه و مدل آن می شوند؛ البته از قیمت هم نباید غافل شد. امروزه انواع دوربین های کامپکت، DSLR، بدون آینه و … با لنزهای جداشونده و غیر جداشونده، تولید و عرضه شده اند.

هریک از این دوربین ها برای کاربری خاصی طراحی شده اند و باید بر این اساس، دوربین مناسب برای کاربری مورد نظر خود را انتخاب کنید. از طرفی، قابلیت هایی همچون گشودگی دیافراگم، کیفیت لنز و … در کیفیت کار شما تاثیرگذار بوده و معیارهایی بسیار مهم در خرید دوربین عکاسی به شمار می روند. در ادامه، هریک از این پارامترها را بیشتر بررسی می کنیم:

ایزو در دوربین عکاسی

یکی از فاکتورهایی که پیش از خرید دوربین عکاسی باید به آن توجه کنید، ایزو است. ISO تعیین می کند که سنسور چه اندازه به نور حساس باشد و به نوعی در وضوح عکس تاثیرگذار است. با افزایش حساسیت سنسور، شما می توانید حتی در شرایط تاریک تر هم بدون استفاده از نور فلاش، عکس بگیرید. بهتر است دوربین هایی با ایزوی 1600 یا بیشتر بخرید تا کیفیت عکاسی شما از سوژه های مختلف افزایش پیدا کند.

مگاپیکسل در دوربین

پیش از خرید دوربین عکاسی، حتما به مگاپیکسل (MP) آن توجه کرده و مناسب ترین عدد را انتخاب کنید. منظور از مگاپیکسل، اندازه شفافیت (رزولوشن) یک دوربین عکاسی است. درواقع هر چه عدد مگاپیکسل بیشتر باشد، می توانید چاپ بزرگتر و واضح تری با کیفیت بالاتر داشته باشید. البته ضرورتی ندارد که دوربین هایی با بالاترین مقدار مگاپیکسل را خریداری کنید.

ارگونومی (کارایی) دوربین

یکی دیگر از مهم ترین معیارها در خرید دوربین عکاسی، ارگونومی آن است. درواقع باید مطمئن شوید که کار کردن با دوربین ساده است و وقتی آن را در دست می گیرید، مشکلی با آن ندارید. شما قرار است دقایق طولانی دوربین را در دست بگیرید و با آن کار کنید؛ پس ضروری است که احساس خوبی داشته باشید و با دست گرفتن دوربین، خسته نشوید.

اندازه و وزن دوربین

نکته دیگر هنگام خرید دوربین عکاسی، اندازه و وزن این دستگاه است. اگر دوربین خیلی سنگین باشد، نمی توانید با آن کار کنید و پس از چند دقیقه خسته می شوید. همچنین اگر دوربین بیش از حد بزرگ یا خیلی کوچک باشد، دسترسی به کلیدها و تنظیمات مختلف برای شما دشوار خواهد شد.

فرمت  Raw

بیشتر دوربین های عکاسی، عکس ها را تنها با فرمت jpeg ذخیره می کنند. این در حالی است که به دلایل مختلف، ممکن است نیاز به عکس هایی با فرمت Raw  یا jpeg داشته باشید. بنابراین هنگام خرید دوربین عکاسی، مطمئن شوید مدلی که انتخاب کرده اید از این فرمت ها پشتیبانی می کند. توضیح این که فرمت Raw همه اطلاعات ثبت شده به وسیله سنسور را نگهداری نموده و زمانی که در مرحله پردازش بعدی هستید (به ویژه زمانی که خطاها را اصلاح می کنید) به شما بیشترین حد انعطاف در کار را می دهد.

دقت حسگر یا مگاپیکسل

حتما اصطلاح مگاپیکسل را در دوربین های عکاسی و موبایل شنیده اید.  این عبارت، به دقت حسگر و میزان رزولوشن ارائه شده توسط دوربین اشاره دارد. بسیاری از افراد تصور می کنند هرچه عدد مگاپیکسل بیشتر باشد، کیفیت عکاسی دوربین هم بالاتر است. البته این مسئله تا حدی درست است، اما کیفیت تصویر، بیشتر به اندازه سنسور مربوط است. بنابراین بسته و حوزه و سبک کاری خود، بهتر است مگاپیکسل را جزو اولویت های بعدی در خرید دوربین عکاسی قرار دهید.

اندازه سنسور

اندازه سنسور، دقیقا همان فاکتوری است که تاثیر مستقیم بر کیفیت عکاسی یک دوربین دارد. سنسور محلی است که تصویر روی آن شکل می گیرد و هرچه اندازه آن بزرگ تر باشد، تصاویر با کیفیت بالاتری ثبت می شوند. سنسورهای بزرگ تر نور بیشتری را نسبت به سنسورهای کوچک تر جمع کرده و موجب کاهش نویز و پارازیت های داخل عکس می شوند. اگر عکاس آماتور هستید، پیشنهاد می دهیم به دنبال خرید دوربین عکاسی با سنسور یک اینچ باشید.

لنز

به عنوان یک معیار مهم دیگر در انتخاب دوربین عکاسی، باید به لنز اشاره کنیم. دوربین های کانن، یا دارای لنز جداشونده هستند و یا امکان جداسازی و تعویض لنز در آنها وجود ندارد. این که کدام مدل بهتر است، بستگی به هدف شما از عکاسی دارد. اگر فقط می خواهید اتفاقات روزمره خود را ثبت کنید و دنبال کیفیت بالا نیستید، دوربین هایی با لنز غیر قابل تعویض هم برای شما مناسب هستند. اما اگر حرفه ای تر کار می کنید، خرید دوربین عکاسی با لنز جداشونده، گزینه بهتری است. به این ترتیب می توانید ضمن تعویض لنز دوربین، در هر موقعیتی از لنز مناسب استفاده کرده و کیفیت کار خود را افزایش دهید.

فاصله کانونی

در ادامه راهنمای خرید دوربین عکاسی، نوبت به فاصله کانونی است. فاصله کانونی را هم باید با توجه به هدف خود از عکاسی انتخاب کنید. لنزهای سوپرواید به دلیل اینکه لبه های تصویر را کج می کنند، برای صحنه های بزرگ و وسیع مناسب هستند. 

لنزهای واید در حدود اندازه 24 میلی متر تا 35 میلی متر هستند که برخلاف لنزهای سوپرواید موجب ایجاد موج در گوشه های تصویر نمی شوند؛ اما برای عکاسی از صحنه های گسترده نیز مناسب هستند. برای عکاسی پرتره، لنزهای نرمال فاصله کانونی مناسب تری دارند و لنزهای تله فوتو هم بیشتر در عکاسی ورزشی استفاده می شوند.

فوکوس

پیش از خرید دوربین عکاسی، در مورد فوکوس آن اطمینان کامل کسب کنید. فوکوس به شما این امکان را می دهد که توجه بیننده را به نقطه خاصی از عکس معطوف کنید. بسیاری از دوربین ها دارای فوکوس اتوماتیک هستند که قابلیت بسیار مفید و کاربردی است. اما فوکوس دستی، به شما کمک می کند که درست در نقطه مورد نظرتان فوکوس کنید.

مقایسه انواع دوربین های عکاسی

خرید دوربین عکاسی بدون توجه به مدل آن، اشتباهی جبران ناپذیر است. شرکت کانن، امروزه انواع دوربین های کامپکت خانگی و پیشرفته، سوپرزوم کامپکت و شبه SLR، حرفه ای یا DSLR، بدون آینه و مدیوم و لارج فرمت را تولید و عرضه می کند. برای آشنایی بیشتر، مشخصات هریک از این مدل ها را در جدول زیر خلاصه کرده ایم تا آنها را راحت تر با یکدیگر مقایسه کنید.

مشخصات

حسگر

قابلیت تعویض لنز

کاربرد

کامپکت خانگی

۱/۲.۳ اینچی

ندارد

استفاده‌های خانگی

– کیفیت نزدیک و مشابه با دوربین گوشی‌های هوشمند

کامپکت پیشرفته

۱ اینچی، میکرو چهارسوم، APS-C

 ندارد

– استفاده‌های خانگی و شخصی

– کیفیت به‌مراتب بهتر درمقایسه‌با گوشی‌های هوشمند

سوپرزوم کامپکت

۱/۲.۳ اینچی

ندارد

– استفاده‌های خانگی، کاربرد در سفر

– کیفیت مشابه با دوربین‌های رده پایین

سوپرزوم شبه SLR      

۱/۲.۳ اینچی، ۱ اینچی    

ندارد

– استفاده‌های خانگی، کاربرد در سفر، آموزش آشنایی با عملکرد کنترلی دوربین‌های عکاسی حرفه‌ای، کاربرد نیمه‌حرفه‌ای

– بسته به حسگر، کیفیت تصویر مشابه با دوربین‌های رده‌پایین خانگی یا نمونه‌های پیشرفته و پرمیوم

حرفه‌ای DSLR

APS-C، فول‌فریم

دارد

– کاربرد‌های نیمه‌حرفه‌ای و حرفه‌ای

– برترین کیفیت دنیای دوربین‌های عکاسی

حرفه‌ای بدون‌آینه

میکروچهارسوم، APS-C، فول‌فریم

دارد

– کاربرد‌های نیمه‌حرفه‌ای و حرفه‌ای

– بسته به نوع حسگر کیفیت تصویر مشابه با DSLRها (برترین کیفیت دنیای دوربین‌های عکاسی)

مدیوم و لارج فرمت

مدیوم فرمت (۶×۶، ۷×۶ یا ۹×۶ سانتی‌متر)، لارج فرمت (۱۲،۷×۱۰.۲ سانتی‌متر)

دارد

– عکاسی تجاری و حرفه‌ای

– برترین کیفیت دنیای دوربین‌های عکاسی

 

در فرآیند خرید دوربین عکاسی کدام دوربین را انتخاب کنیم؟

همان طور که پیش از این اشاره شد، خرید دوربین عکاسی باید براساس بودجه و استفاده ی شما از دوربین انجام شود. از طرفی امروزه شاهد گوشی های بسیار پیشرفته با دوربین های مدرنی می باشیم. یک گوشی هوشمند به تنهایی توانسته قابلیت های مختلفی چون ( رادیو، دوربین، پخش موزیک و .. ) را در خود جای دهد، اما نمی‌تواند به طور کامل جای خالی هر کدام از این ویژگی ها را پر کند.

بنابراین چنانچه حتی به عنوان یک فرد مبتدی به عکاسی علاقه دارید و خواهان پیشرفت در این حوزه می باشید، باید گفت که دوربین گوشی های موبایل توانایی برطرف سازی انتظارات شما را نخواهند داشت. در چنین شرایطی نیاز به خرید دوربین عکاسی به وجود آمده تا با کیفیت بالاتری تصویربرداری نمایید. به طور کلی دوربین ها به دو دسته ی کلی تقسیم می گردند که عبارتند از:

  • دوربین های خانگی یا کامپکت

هر یک از این دوربین ها دارای مزایا و ویژگی هایی می باشند که کاربران خاص خود را دارند. به طور کلی دوربین های خانگی دارای اندازه ی نسبتا کوچکی هستند. این مدل آینه نداشته و قادر به تعویض لنز دوربین نیستند. مزایای این دوربین‌ها، قیمت پایین آن‌ها و تنظیمات خودکاریست که باعث می‌شود بتوانید به‌راحتی عکس بگیرید. اگر در عکاسی، مبتدی می باشید و تنها گاهی عکاسی می‌کنید، این دوربین‌ها بهترین انتخاب برای شما هستند. دوربین های حرفه ای به نسبت تعداد قابلیت های مدرن خود، نیازمند دانش بالای عکاسان حرفه ای می باشند. در ادامه به بررسی تفاوت های کلی این دو دسته از دوربین می پردازیم.

دوربین های کامپکتِ خانگی کانن

چنانچه قصد خرید یک دوربین کامپکت کانن با قیمتی مناسب دارید، پیشنهاد ما به شما دوربین کامپکت کانن Canon IXUS 190 می باشد که از محبوب ترین دوربین های کامپکت دنیاست. این سری دوربین‌های کامپکت به نام‌هایی همچون خانگی، مبتدی و Point & Shoot یا ببین و بگیر مشهورند. سهولت در تصویربرداری این دوربین ها به حدیست که شما تنها با فشردن یک کلید می توانید عکاس باشید.

دوربین های دیجیتال کانن

دوربین دیجیتال DSLR EOS 6D MARK II  نیز یکی از دوربین های معروف و پیشرفته ی کمپانی قدرتمند کانن می باشد که به همراه کیت لنز جدید EF24-105mm f/4 IS II USM  معرفی و به بازار عرضه شده است. کانن 6D Mark II یک دوربین فول فریم تمام عیار است که با قابلیت های مدرن خود یکی از بهترین گزینه ها در خرید دوربین عکاسیست.

این دوربین جدید انتخاب بسیاری از کاربران برای عکس برداری های نیمه حرفه ای می باشد که در سال 2019 وارد بازار شد. کانن دوربین های مختلف دیگری نیز دارد که ما تنها به معرفی دو نمونه ی پرفروش آن پرداختیم. شما کاربران و متقاضیان گرامی دوربین های کانن جهت کسب راهنمایی های بیشتر و تجربه ی یک خرید موفق آمیز می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

نمایندگی دوربین کانن

جهت دریافت خدمات فروش و تعمیر محصولات کانن به بهترین شیوه ی ممکن، نمایندگی رسمی کانن مطمئن ترین گزینه است. این مرکز با سال ها تجربه ی درخشان در دو حوزه ی فورش و تعمیرات، تخصصی ترین و باکیفیت ترین خدمات را به مشتریان ارائه می نماید. خدمات تخصصی نمایندگی رسمی کانن براساس پارامترهای استاندارد بوده و تمامی دوربین های این برند محبوب از جمله دوربین های کامپکت و یا دوربین های حرفه ای DSLR را در بر می گیرد. لازم به ذکر است که کلیه ی خدمات قابل ارائه در این مجموعه با ارائه ی گارانتی و ضمانت نامه های کتبی معتبر همراه می گردد.

4/5 (1 امتیاز)