عکاسی از میوه ها، ترفندها و نکات خاصی دارد که آگاهی از آنها به افزایش کیفیت عکس های ثبت شده کمک می کند. افرادی که در حوزه تبلیغات کار می کنند، نیاز به ترفندهایی دارند تا با استفاده از آنها عکس های بهتری از سوژه ثبت کنند که تماشاچی با دیدن آنها به خرید محصول ترغیب شود. اما چطور می توان از میوه ها چنین عکس هایی گرفت؟ در ادامه بخشی از بهترین ترفندهای عکاسی از میوه ها را به شما آموزش می دهیم.
اگر تنظیمات دوربین شما به هم ریخته و یا نیاز به تعمیرات دوربین کانن دارید، می توانید با نمایندگی کانن در مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید؛ کارشناسان تعمیرات دوربین به شما مشاوره رایگان می دهند تا مشکل را حل کرده و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنید.
بهترین ترفندهای عکاسی از میوه ها
عکس گرفتن از میوه ها، ژانر خاص و متفاوتی است و طرفداران آن، اهداف تجاری و بعضا هنرمندانه و خلاقانه دارند. حتی می توان این سبک را یکی از زیرمجموعه های عکاسی از طبیعت بی جان به شمار آورد. در هر صورت، عکاسی از میوه چیزی نیست که به صورت روزمره انجام داده باشید و احتمالا با نکات آن آشنایی ندارید. موارد زیر، بخشی از مهم ترین ترفندهای عکاسی از میوه ها هستند که استفاده از آنها تاثیر فوق العاده ای در کیفیت عکاس های شما می گذارد.
توجه به ظاهر میوه ها
با هر هدف و انگیزه ای از میوه ها عکس بگیرید، باید دقت ویژه ای به ظاهر آنها داشته باشید. گرد بودن میوه ها کمی کار عکس گرفتن از آنها را به ویژه برای مبتدی ها دشوار می کند. بهتر است حتی الامکان از میوه های تازه و بدون لکه استفاده کنید تا طعمی بی نظیر را برای کسانی که عکس را می بینند، تداعی کنید.
پویایی در ترکیب
یکی دیگر از ترفندهای عکاسی از میوه ها، اضافه کردن پویایی به ترکیب های مورد استفاده است. سعی کنید میوه ها را با دقت و ترتیب خاصی بچینید. اگر از چند میوه مختلف عکاسی می کنید، سعی کنید به هر نوع میوه فضای یکسانی بدهید. آنها را طوری بچینید که همگی به طور تصادفی ولی در عین حال سازمان یافته در زوایای متفاوتی قرار بگیرند. در ظرف های کوچک، بهتر است از تعداد فرد (سه یا پنج) استفاده کنید. بر حسب یک قاعده کلی، افراد راحت تر به گروه های فرد از اشیاء نگاه می کنند تا اعداد زوج.
تنظیمات دستی دوربین
برای عکاسی از میوه ها، بهتر است گزینه ها و قابلیت های مختلف دوربین را به صورت دستی تنظیم کنید. دوربین خود را برای عکاسی روی یک سه پایه قرار دهید و یک دیافراگم کوچک انتخاب کنید؛ با این کار عمق میدانی بهتری به دست می آروید. همچنین سرعت شاتر را با توجه به میزان عبور نور تنظیم کنید و ترجیحا مقدار ISO را بالا نبرید تا جزئیات بهتر ثبت شوند.
استفاده از قاب های مختلف
قانون یک سوم، در عکاسی از میوه ها هم کاربرد دارد و نتایج جالبی را رقم می زند. با این حال بهتر است از قاب های مختلف استفاده کنید. اگر ضرورتی ندارد، میوه ها را در مرکز قاب قرار ندهید. قاب بندی های مختلف را امتحان کنید و با نور بازی کنید تا به ترکیب های خلاقانه تری برسید.
انتخاب پس زمینه مناسب
یکی از مهم ترین نکات در عکاسی از میوه ها، انتخاب پس زمینه مناسب است. پس زمینه رنگارنگ، معمولا باعث تداخل و پرت شدن حواس بیننده از طرح اصلی تصویر می شود. بهتر است از پس زمینه های تک رنگ، مثل دیوار، کاغذ و یا پارچه برای این کار استفاده کنید. فون عکاسی هم گزینه خوبی است که به راحتی و با قیمت پایین، می توانید آن را از فروشگاه ها تهیه کنید.
تازه نگه داشتن میوه ها
یکی دیگر از تکنیک های کاربردی در عکاسی از میوه ها، تازه نگه داشتن آنهاست. شما باید میوه را به درستی پردازش کنید تا در عکس، تازه به نظر برسد. بدین منظور می توانید انتهای گیاهان را بریده و در یک ظرف آب بگذارید. یا میوه را در ظرفی حاوی ترکیب آب و گلیسیرین بگذارید تا ظاهری تازه و آبدار داشته باشند.
نورپردازی درست
بدون نورپردازی درست، عکاسی از میوه ها اصلا نتیایج خوبی نخواهد داشت. گرد بودن میوه ها باعث می شود که نور از آنها خارج شود. از طرفی بهتر است نور خورشید مستقیما به میوه برخورد نکند. حتی بد نیست که یک بشقاب میوه را نزدیک پنجره قرار دهید تا یک طرف آن توسط نور تابیده شده از پنجره روشن شده و کیفیت تصویر، افزایش پیدا کند. با تنظیم نور جانبی، روی بافت میوه تاکید بیشتری می شود و همه عناصر کوچک و جزئیات سطح عکاسی هم قابل مشاهده خواهند بود.