قرمزی چشم در عکس، مسئله ای رایج و البته آزار دهنده است. تصور کنید در عکس هایی که در یک مهمانی مهم گرفته اید، چشم های شما قرمز هستند. تقریبا تمام کاربران این وضعیت را تجربه کرده اند و به دنبال راهکارهایی برای حل آن هستند. قرمز شدن چشم ها در عکس را به روش های مختلفی می توان حل کرد و یا از بروز آن پیشگیری نمود.
در ادامه به شما می گوییم که چه عواملی موجب قرمزی چشم در عکس می شوند و چطور می توانید این مسئله را برطرف کنید. در صورت نیاز به دریافت راهنمایی یا خدمات تخصصی هم می توانید به صورت 24 ساعته با کارشناسان تعمیر دوربین کانن در مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید.
دلایل قرمزی چشم در عکس
قرمز شدن چشم در عکس هایی که با دوربین گرفته می شوند، معمولا مربوط به نور محیط است. اگر در یک محیط تاریک یا در شب عکس بگیرید و فلاش را روشن کنید، به احتمال زیاد چشم ها در عکس نهایی دارای قرمزی هستند. توضیح این که در نور بسیار کم، مردمک چشم به صورت غیر ارادی بزرگ می شود.
بنابراین وقتی نور فلاش به مردمک ها می تابد، برخورد بازتابی مستقیم از جانب چشم به سمت لنز دوربین ایجاد می شود که باعث به وجود آمدن قرمزی در چشم می شود. مختصر و مفید می توان گفت که دلیل اصلی قرمزی چشم در عکس، قرار گرفتن فلاش دوربین در مجاورت لنز است.
از بین بردن قرمزی چشم ها در عکس
حالا که دانستید چرا چشم ها در عکس قرمز می شوند، می توانید جلوی بروز این مشکل را بگیرید. اگر از دوربین دیجیتال استفاده می کنید، باید از ابزار ادیت عکس برای از بین بردن قرمزی چشم ها استفاده کنید. red eye removal tool ابزاری است که در بسیاری از برنامه های ادیت عکس وجود دارد و به شما کمک می کند که قرمزی چشم در عکس را از بین ببرید. بیشتر اپلیکیشن های ادیت عکس در اندروید، ios و … هم چنین ابزارها و قابلیت هایی را ارائه می دهند.
جلوگیری از قرمز شدن چشم ها در عکس
همیشه پیشگیری بهتر از درمان است؛ پس بهتر است به جای از بین بردن قرمزی چشم در عکس، از بروز این وضعیت جلوگیری کنید. بدین منظور می توانید هنگام عکس برداری، نکات زیر را مد نظر قرار داده و رعایت کنید تا چشم سوژه ها قرمزی نداشته باشد:
- از دوربین هایی استفاده کنید که تنظیمات یا ویژگی هایی برای جلوگیری از قرمز شدن عکس ها دارند. این دوربین ها با استفاده از پیش فلاش، مانع از ایجاد قرمزی چشم در عکس نهایی می شوند. توضیح این که برخی از دوربین ها قبل از عکسبرداری و فلاش زدن، چند پیش فلاش با شدت کم می زنند تا مردمک چشم ها تنگ شود؛ پس از آن فلاش اصلی میتابد و عکس ثبت می شود.
- دومین اقدام برای جلوگیری ، استفاده از منبع نور ممتد است. استفاده از یک منبع نور مداوم مانند نور افکن های ال ای دی، کمک می کند که چشم ها پیش از ثبت عکس، خود را با نور وفق دهند.
- اگر در یک روز آفتابی هستید به فرد بگویید برای چند ثانیه به بیرون پنجره نگاه کند. این عمل باعث می شود چشم ها با نور هماهنگ شده و مستقیما به فلش نگاه نکنند.
- جالب است بدانید که بسیاری از دوربین های جدید، تنظیماتی دارند که قرمزی چشم ها را کاهش داده یا آن را به صفر می رسانند. البته حتی اگر به این دوربین ها دسترسی ندارید هم با رعایت کردن نکاتی که ذکر کردیم، می توانید مانع از قرمز شدن چشم در عکس های نهایی شده و یا قرمزی ایجاد شده را از بین ببرید.