اشتراک گذاری

راهنمای خرید دوربین فیلم برداری

آیا قصد خرید دوربین فیلم برداری دیجیتال را دارید؟ ما در نمایندگی فروش و تعمیر دوربین کانن به شما کمک می کنیم بهترین انتخاب را داشته باشید. بدون داشتن اطلاع از معیارهای یک دوربین مناسب و کاربردی در پروسه ی خرید دوربین فیلم برداری دچار سردرگمی خواهید شد. ما در اینجا شما را با فاکتورهایی مهمی در راستای خرید دوربین فیلم برداری  آشنا می نماییم که تجربه ی خریدی رضایتبخش را به وجود می آورد. پیش از این نیز در مقاله ی راهنمای خرید دوربین عکاسی به بررسی معیارهای تهیه ی دوربین های عکاسی پرداختیم.

شاید جالب باشد بدانید که ساختار داخلی و قطعات به کار رفته در دوربین عکاسی دیجیتال با دوربین فیلم برداری دیجیتال مشترک بوده و تعاریف و نحوه ی کارکرد یکسانی دارند. ویژگی هایی از قبیل زوم، فوکوس، لرزشگیر، دیافراگم و بسیاری موارد دیگر در یک چهارچوب تعریف می شوند. در این میان دوربین های حرفه ای DSLR نیز قابلیت های فیلم برداری مدرنی را ارائه می دهند. این موضوع تا حدی پیشرفته است که برخی فیلم برداران سینمایی در پروژه‌های رده‌بالای خود از این محصولات کمک گرفته‌اند. به طور کلی برای خرید هر نوع دوربینی با قابلیت فیلم برداری معیارهایی وجود دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم؛ با ما همراه باشید.

راهنمای خرید دوربین فیلم برداری

نکات مهم فرآیند خرید دوربین فیلم برداری

در فرآیند خرید دوربین فیلم برداری همواره دو نکته ی مهم وجود دارد که باید دیگر معیارهای خرید را براساس آن ها شکل دهید. این دو نکته عبارتند از:

1. میزان بودجه ی شما برای خرید دوربین فیلم برداری

2. نیاز و نوع استفاده ی اصلی شما از دوربین فیلم برداری

اینکه شما تا چه اندازه می توانید برای خرید دوربین فیلم برداری هزینه کنید، بسیار مهم است. مسلما با بودجه ی بیشتر شاهد امکانات بیشتری نیز خواهید بود، اما انتظارات شما هم از قابلیت های مختلف دوربین فیلم برداری حائز اهمیت است. برای مثال دوربینی که برای ثبت فیلم های کوتاه مستند به کار می رود باید قابلیت های مختلفی نسبت به دوربینی نیمه حرفه ای جهت ثبت خاطرات خانوادگی داشته باشد.

فاکتورهای انتخاب دوربین فیلم برداری مناسب به هنگام خرید

همانطور که گفته شد آن چه که به هنگام خرید دوربین فیلم برداری شکل دهنده ی سایر معیارهای انتخابی است، بودجه و نیازهای کاربر است. به طور کلی معیارها و فاکتورهای متعددی وجود دارند که باید به هنگام خرید دوربین فیلم برداری به آن ها توجه کنید. این معیارها عبارتند از:

1. مشخصه های فیزیکی دوربین فیلم برداری

مشخصه های فیزیکی جایگاه بسیار ویژه ای در فرآیند خرید دوربین فیلم برداری دارند. چرا که خرید دوربینی بسیار حرفه ای ولی با سایز نامناسب و وزن زیاد مسلما برای کاربر عادی چندان کارآمد نخواهد بود. ویژگی های بدنه ی دوربین که شامل جنس، اندازه، شکل و وزن می گردد، باید بر اساس اصول علم ارگونومی ساخته شود تا دست شما هنگام فیلم برداری خسته نشده و بتوانید مدت زمان بیشتری را بدون لرزش و احساس آزردگی فیلم برداری کنید.

علاوه بر این برخی دوربین های فیلمبرداری، قابلیت کار در دماهای خاص را نیز دارند. این ویژگی برای کوهنوردان یا کسانی که در مناطق خیلی سرد به دوربین خود نیاز دارند، مناسب است. برخی دیگر از دوربین های فیلمبرداری هم تا عمق مشخصی، ضد آب هستند. واضح است که این دوربین ها برای کسانی که می خواهند در عمق های کم به همراه دوربینشان غواصی کنند، بسیار کاربردی خواهد بود.

2. نوع سنسور دوربین فیلم برداری

دوربین فیلم برداری از قطعات سخت افزاری متعددی تشکیل شده است. اینکه هر یک از این قطعات تا چه حد پیشرفته و با کیفیت می باشند، موضوع با اهمیتی است که باید به هنگام شکل گیری فرآیند خرید دوربین فیلم برداری به آن توجه کرد. در این بین سنسورها مهم ترین بخش سخت افزاری دوربین های فیلم برداری هستند. این قطعات قلب هر دوربین فیلم برداری را تشکیل می دهند و دارای دو نوع CCDوCMOS می باشند. سنسورهای CCD حرفه ای تر و گران تر بوده و البته مصرف انرژی بالاتری نسبت به CMOS دارند.

3. لنز دوربین فیلم برداری

به جز سنسور، لنز دوربین فیلم برداری نیز بخش مهم و تاثیرگذاری در این دستگاه است. در حین خرید دوربین فیلم برداری باید ویژگی های تخصصی مهمی چون فاصله ی کانونی، لرزشگیر اپتیکال و فوکوس دوربین مورد نظر را بررسی کنید. البته دقت داشته باشید که مسلما کیفیت بالاتر لنز قیمت بالاتری را نیز به دنبال خواهد داشت. بنابراین برحسب نوع استفاده و بودجه ی خود باکیفیت ترین لنز را انتخاب کنید.

4. چشمی دوربین فیلم برداری

منظره یاب یا همان چشمی، یکی دیگر از قسمت های اصلی دوربین فیلم برداری است. البته بهتر است دوربین جدید شما دارای  نمایشگر LCD نیز باشد تا با راحتی بیشتری به فیلم برداری بپردازید. در این میان کیفیت صفحه ی LCD هم از مواردی است که باید به آن توجه کنید.

5. حافظه دوربین فیلم برداری

در پروسه ی خرید دوربین فیلم برداری به میزان حافظه ی موجود و مقدار ارتقا آن دقت داشته باشید. حافظه ی کم دردسرساز خواهد بود و کاربر را مجبوربه خالی کردن مداوم  تصاویر و فیلم های ثبت شده می نماید. این موضوع می تواند منجر به از دست دادن سوژه ها و موقعیت های زیادی  برای فیلم برداری گردد.

6. مشخصات نرم افزاری دوربین فیلم برداری

نقش پردازشگر تصویر در دوربین های فیلم برداری برای شارپ کردن تصاویر و اصلاح نویزها، پیوستگی فریم ها و ساخت فریم های با کیفیت بسیار حیاتی است. امکان ویرایش تصویر و اضافه کردن افکت های فیلم برداری و فرمت های خروجی فیلم های ضبط شده از دیگر مزیت های نرم افزاری دوربین  فیلم برداری مناسب است. توصیه می شود به هنگام خرید دوربین فیلم برداری ویژگی های نرم افزاری دوربین مورد نظر را تست کنید تا خرید رضایتبخشی را تجربه نمایید.

نمایندگی دوربین کانن

کانن برند مطرح و پیشروی ساخت دستگاه های دیجیتال با کیفیت از جمله دوربین های حرفه ای است. نمایندگی دوربین کانن مرکز مجاز ارائه ی خدمات مرتبط با فروش و تعمیر انواع دوربین های کانن می باشد. این نمایندگی با استفاده از دانش به روز کارشناسان ماهر و نیز به کارگیری تجهیزات فنی مدرن به فعالیت می پردازد. خاطرنشان می نماییم که خدمات تخصصی نمایندگی دوربین کانن براساس پارامترهای اصولی و استاندارد شکل گرفته و به همراه ضمانت نامه های معتبر کتبی ارائه می گردند.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

5 − چهار =